Ετικέτες

1 Φεβρουαρίου 2014

scraps N pieces february challenge : NEW !!!

γεια σας !!!!

το αγαπημενο scraps N pieces εκλεισε ενα χρονο και η Μυρτω αποφασισε να φτιαξει ενα challenge blog με τα πολυ ταλαντουχα κοριτσια μας !!!
η πρωτη προκληση λοιπον ειναι να χρησιμοποιησουμε την λεξη NEW και να φτιαξουμε οτι θελουμε !!!

εγω αποφασισα να φτιαξω μια συνθεση απο την αποφοιτηση μου !!! ετσι λοιπον NEW LIFE !!!!
ελπιζω να σας αρεσει και να παιξετε και σεις !!!
  και μερικα κοντινα !!!

ελπιζω να σας αρεσει !!!!
φιλια !!!!








9 σχόλια:

  1. Αααα Χαρά δεν ήξερα ότι αποφοίτησες!!! Μπράβο!!!

    Μπράβο κοριτσάρα μου, πολύ μ' αρέσει η σύνθεση!!! Ειδικά οι πεταλούδες και οι λεπτομέρειες με τα στένσιλ!!! και είσαι και κούκλα!!! Σ' ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την αποφοίτηση πραγματικά αρχίζει μια νέα ζωή, πόσο δίκιο έχεις!! Είναι μια σημαντική στιγμή που σίγουρα της αξίζει ένα Layout!! Πολύ όμορφη σελίδα Χαρά μου, φωτεινή και αισιόδοξη !! Εύχομαι το πτυχίο σου να σε φέρει εκέι που θέλεις!
    Χαίρομαι πραγματικά που έπαιξες μαζί μας και μοιράστικες την έμπνευσή σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρά μου τί ομορφη συνθεση! Μου αρεσουν πολυ οι λεπτομέρειες ειδικά τα μαυρα περιγραμματα κ τα στενσιλ. Συγχαρητήρια για την αποφοιτηση σου, στιγμες που αξιζουν να θυμασαι.. ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την αποφοίτηση Χαρα! Η σελίδα σου ειναι πολυ ωραία, με αρμονικό background και ωραία χρωματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρά μου συγχαρητήρια για την αποφοίτηση! Είσαι μια κούκλα στις φωτό! ... Τρελάθηκα όμως και με το φόντο σου, έπεσε πολύ δουλειά στο χαρτί σου βλέπω! Λέρωσες καλά τα χεράκια σου! χιχι! Το αποτέλεσμα φανταστικό, όπως ακριβώς μας έχεις συνηθίσει! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρά, ανεβαίνεις επίπεδα με ταχύτητα φωτός! Φτου σου!!!! Τι να πω, τα κορίτσια από πάνω με κάλυψαν! Υπέροχη σύνθεση! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ'αρχην πολλά μπράβο για την αποφοίτητση σου και ας περάσουμε γρήγορα γρήγορα σε άλλο θέμα γιατί η δική μου αποφοίτηση ακοοοοοοοόμα να ρθει και δε θέλω να το θυμάμαι!!! :P :P!! Πολύ ωραίο background!έχει και στοιχεία distress που αγαπώ ! Πιστεύω πως ανέδειξες τις όμορφες φωτογραφίες σου με τον καλύτερο τρόπο! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρά μου, υπέροχη η σύνθεση σου και με τόσο ευχάριστο θέμα!!!!Συγχαρητήρια!!!!Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρα είσαι μια κούκλα στη φωτογραφία! Τέλεια σελίδα, που όσο και να την κοιτας, κάτι καινούργιο θα ανακαλύψεις! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου! Πάντα τέτοια φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3