Ετικέτες

12 Ιουλίου 2013

Ανταλλαγη μινι αλμπουμ Ιουνιος 2013!!!!

γεια σας !!! 
δεν θα σας κουρασω με δηλωσεις του τυπου χαθηκα ... το ξερετε αυτο .... ας οψετε η εξεταστικη .... 
ας τα αφησουμε αυτα γιατι σημερα θελω να σας δειξω το μινι αλμπουμ που εκανα για την ανταλλαγη με την Γιωτα Παυλιδου ... το θεμα της ανταλλαγης ειναι το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ... αφηνω ομως το μπλα μπλα να σας δειξω το αλμπουμ που εφτιαξα εγω για την Γιωτα και θα στειλω με μια μικρηηηηη καθυστερηση (συγνωμη γιωτα!!!) 
 αυτο ειναι το κουτακι του ... ειναι τυπου θηκη περιοδικων και το εχω διακοσμησει με λινατσα και λουλουδια, πεταλουδιτσες και το εχω ψεκασει λιγο με dylusions για περισσοτερο χρωμα...
 αυτο ειναι το εξωφυλλο του μινι αλμπουμ ... ειναι δεμενο με ενα κρικο και διακοσμημενο με αληθινα κοχυλια απο την θαλασσα,χειροποιητα και μη λουλουδακια ,πεταλουδιτσες και κορδελιτσες!!!

και μερικες φωτογραφιες απο τις εσωτερικες σελιδες ....

 και ακολουθει το βιντεο οπου σας το δειχνω με λεπτομερεια και σας δειχνω και μινι πουμου εστειλε η Γιωτα !! το οποιο ειναι πολυ ομορφο και την ευχαριστω !!!!

αυτα απο μενα !!! ερχεται συντομα αναρτηση που θα αφορα το πρωτο ΚΡΗΤΙΚΟ CROP που εγινε το προηγουμενο Σαββατο ... χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα πολλες καινουριες κοπελες και δημιουργησαμε ολες μαζι !!!!

φιλακια !!!!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο χαρα ειναι πολυ όμορφο και φαίνεται να το εφτιαξες με πολυ κέφι !!!!!
    Φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ ,δεν κρατήθηκα!!!!! <3 είναι υπέροχο και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! (είδα μόνο την αρχή για είναι κ λίγο έκπληξη) ! Ελπίζω να σε γνωρίσω και από κοντά σύντομα!!! XOXO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3