Ετικέτες

23 Μαρτίου 2013

ανοιξιατικα καρτελακια!!! 

 αυτον τον μηνα ερχεται η ανοιξη !!!! χμμμ ναι οχι και τοσο αλλα κανει τα πρωτα δειλα της βηματακια σαν μικρο παιδι που μολις αρχιζει να μπουσουλαει .... που θα παει θα μαθει και αυτη να τρεχει να ερθει να ζεσταθουμε και λιγο !!!χαχαχα 
στο get creative λοιπον το θεμα της προκλησης ειναι τι αλλο : ΑΝΟΙΞΗ!!!και για μενα ανοιξη ειναι λουλουδια ,πεταλουδες και πολλα χρωματα !!!!!! ετσι καθως και η λενα μας απο το enjoyscrapping μας εβαλε προκληση να φτιαξουμε tag ,μπηκα στο κλιμα και εφτιαξα 2 καρτελιτσες ... η πρωτη (η ροζουλια) θα μπει σε ενα αλμπουμακι που τελειωνω οπου να ναι και η δευτερη ειναι για να διακοσμησω το δωματιακι μου!!! 
 





















επισης ηρθε η ωρα να σας δειξω το βραβειο για το giveaway που κανω με αφορμη τα γενεθλιακια που μπλογκοσπιτου μου !!!! μετα λοιπον απο σκεψη αποφασισα το δωρακι να ειναι ενα πακετακι με διαφορα καλουδια !!! εδω σας εχω μια φωτομε τα διακοσμητικα ... θα εχει και εκπληξεις σιγουρα!!! : (μην ξεχασετε να δηλωσετε συμμετοχη με το σχολιο σας σε αυτη την αναρτηση μεχρι τις 30 του μηνα !!! ) 

αυτα απο μενα !!! φιλακια!!!!

5 σχόλια:

  1. ΠΟλύ όμορφες και οι δυο! Λατρεψα όμως το φιλμ της πρώτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι και οι δυο πάρα πολύ όμορφες!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφα tag Xαρά!!!!Μπράβο και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τα δύο φοβερά!τα λουλουδάκια σου και το φιλμ στο πρώτο είναι πολύ όμορφα συνδυασμένα ενώ στο δεύτερο τρελαίνομαι για το πουλάκι στο κλουβί! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωωωω Χαρά υπέροχα και τα δύο!Μπράβο σου πολύ ωραία δουλειά!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3