Ετικέτες

9 Μαρτίου 2013

new challenge page !!! 


γεια σας !!

τον προηγουμενο μηνα μια πολυ ταλαντουχα και δημιουργικη παρεα αποφασισε να φτιαξει μια σελιδα στο facebook απο οπου θα αναρτωνται καθε μηνα προκλησεις για να παιζουμε!!! ετσι δημιουργηθηκαν οι Born To Crop Not To Mop!!!!

και η πρωτη προκληση : να φτιαξουμε οτι θελουμε αρκει να εχει το χρωμα του μοτο της σελιδας.. τιρκουαζ!!! και βεβαια δεν θα μπορουσα να μην παιξω μιας και τωρα τελευταια εξελισσεται στο αγαπημενο μου χρωμα !!!!
επειδη στην οικογενεια περιμενουμε ενα μωρακι απο μερα σε μερα εφτιαξα την καρτουλα που θα το υποδεχτει ...
ειναι η πρωτη μου προσπαθεια να παιξω με distress μελανι και ομολογω οτι το καταχαρηκα και το καταευχαριστηθηκα και ας ειναι τα δακτυλα μου τωρα τιρκουαζ!!! χαχαχα
χρησιμοποιησα και ενα καινουριο σετ σφραγιδες που πηρα απο την λενα... καταπληκτικες λεπτομερεις και πολυ ποιοτικες απο οτι μπορω να καταλαβω !!! τονισα καποιες λεπτομερειες με glossy accents και μερικα στρασακια και ετοιμη !!!!
ελπιζω να σας αρεσει και να αρεσει και στην future to be μανουλα !!!

 περιμενω με χαρα να διαβασω τα σχολια σας και να μαθω την γνωμη σας !!!


stay tuned για ενα δωρακι που ερχεται !!! ειχαμε μπλογκο-γενεθλια την προηγουμενη εβδομαδα!!!

2 σχόλια:

  1. πολύ όμορφη κάρτα Χαρά το χρώμα σούπερ!!Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή!!!!Την ανέβασα στο blog!!!!!!!!!!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούπερ η καρτούλα Χαρά, πολύ όμορφη! Καλώς ήρθες στον κόσμο των οπαδών των Distress Inks... σίγουρα θα το καταευχαριστηθείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3