Ετικέτες

4 Ιουλίου 2012

kusudama flower ball!!!!

απο μικρη θυμαμαι τον εαυτο μου να φτιαχνω κατασκευες απλες οριγκαμι -ψαρακια ,πουλακια τετοια πραγματα . Οταν λοιπον πριν καιρο εψαχνα κατι να διακοσμησω το δωματιο μου ειχα πεσει στο youtube σε μια κατασκευη λουλουδενιας μπαλας!!! μου αρεσε αλλα γρηγορα την ξεχασα καθως ενθουσιαστικα με αλλα βιντεακια ... Χαζευοντας το μπλογκ την Πουκαρινας (Ευχαριστω πουκαρινα !!!) την θυμηθηκα παλι αυτην την κατασκευη και ειπα να την δοκιμασω  !!! 

διπλωνα και κολλουσα,διπλωνα και κολλουσα ( ναι θελει πολυ διπλωμα και κολλημα !!!! οπλιστειτε με υπομονη αν θελετε να την δοκιμασετε)  τα πεταλα, σχηματιζοντας τα  λουλουδια οταν ηρθε η ωρα να τα κολλησω σε μπαλα καταλαβα οτι ειχα κανει ενα λαθος ....!!!! αντι για πεντε πεταλα στα λουλουδια μου ειχα κανει εξι!!!!! ωχ λεω!! και τωρα???? 
επιστρατευσα φαντασια και μαεστρια και τα κολλησα καπως ακανονιστα ειναι η αληθεια αλλα πραγματικα στο τελικο αποτελεσμα λιγο φαινεται !!!! 


χρησιμοποιησα τα 5 χρωματα που επικρατουν στο δωματιο μου και εφτιαξα αρχικα 2 λουλουδια απο το καθενα . Οταν ομως τα κολλησα ολα ειδα οτι μου ελειπαν 2 ακομα για να κλεισω την μπαλα μου καθως τελικα χρειαζονται 12 λουλουδια  ακομα και αν τα φτιαξεις  με εξι πεταλα !!!! ετσι εφτιαξα ενα ακομα πρασινο και ενα χρωματιστο το οποιο φαινεται στις απο κατω φωτογραφιες !!!!
 στην πανω φωτο μπορειτε να δειτε το χρωματιστο λουλουδακι το οποιο εφτιαξα μιας και γυρω γυρω υπηρχαν και τα πεντε χρωματα , εκτο χρωμα δεν ηθελα να βαλω αλλα ουτε να εχω το ιδιο χρωμα διπλα διπλα!!!
την εχω κρεμασει στο εσωτερικο κεντρο της κουνουπιερας που εχω πανω απο το κρεβατι μου και πλεον διακοσμει το δωματιακι μου !!!!

Πειτε μου δεν ειναι υπεροχη?? 







Παντως η επομενη που θα φτιαξω θα εχει λουλουδια με πεντε πεταλα !!! ηταν αρκετα δυσκολο να  κολλησω τα εξαπεταλα λουλουδικα μου!!!! 

φιλια!!!!

6 σχόλια:

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3