Ετικέτες

11 Αυγούστου 2014

Scraps n pieces -Timeless

γεια σας !!! καιρο εχω να γραψω στα ελληνικα !!!

και καιρο εχω να γραφω γενικοτερα στο μπλογκ μου .... αλλααααα θα επανορθωσω .... εχω διακοπες και αρα απλετο (λεμε τωρα.... ) χρονο για δημιουργια !! παντως εχω περισσοτερο χρονο απο οτι συνηθως .... αρκετα ομως με αυτα ... 
σημερα ειμαι εδω για να σας δειξω μια σελιδα που εφτιαξα για την προκληση των κοριτσιων στο scraps n pieces blog με θεμα διακοπες/ταξιδι!!! ε στην κρητη μενω οποτε για μενα διακοπες =παραλια !!! ετσι αποφασισα να φτιαξω μια φετινη φωτογραφια απο τις διακοπες μου στο εξωτικο χωριουδακι μου!!! 

αυτη η φωτογραφια ηταν τελεια υποψηφια για να δοκιμασω μια τεχνικη που θελω εδω και καιρο ... 
να κανω την φωτο μερος της σελιδας (melted photo on the background) με αλλα λογια ??
Solange Marques!!! ειδα ενα βιντεακι και ειπα να δοκιμασω ... πρωτη αποπειρα ηταν επιεικως ...χαλια ... αλλα ξαναδοκιμασα (ξαναειδα και το βιντεο) και το αποτελεσμα σας το δειχνω σημερα ... ενταξει τελεια δεν ειναι αλλα μ αρεσε και θα ξαναδοκιμασω οταν βρω καταλληλη φωτο !!!! 

αυτα με το μπλα μπλα μου ιδου η σελιδουλα !!!! 


ελπιζω να σας αρεσει ... φιλακια !!!

8 σχόλια:

  1. Πολύ μου αρέσει η σελίδα σου, Χαρά!!! Και η τεχνική σου βγήκε πολύ καλά!!!!!!!!!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο που δοκιμάζεις καινούρια πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπωπω !!! Εγινε πραγματικά πάρα πολύ καλό !!! Το πέτυχες Χαρά !!!!!! Η Solange είναι και δική μου αγαπημένη .... πρέπει να το δοκιμάσω και γω , ζήλεψα!! Και το εξωτικό σου χωριουδάκι απο ότι βλέπω είναι όντως εξωτικό.... τι παραλία ωραία είναι αυτή ? Υπέροχη σύνθεση....ενθουσιάστηκα!!!!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίθανο αποτέλεσμα...αν και δεν την γνωρίζω την Solange είμαι σίγουρη οτι το πέτυχες τέλεια! πραγματικά φανταστική σελίδα! και η φωτό μοναδική αλλά και όλο το σκηνικό είναι σαν αληθινό!
    Μπράβο σου κοριτσάκι μικρό! πραγματικά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη σύνθεση!!! Μπράβο μπράβο μπράβο Χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή δουλεια Χαρα! Ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαρα μου συγχαριτηρια!! ειναι μια απο τις ομορφοτερες σου συνθεσεις!!! μου αρεσει πολυ το γεγονος οτι συνεχισες τη φωτογραφια με χρωματα κ το εκανες με μεγαλη επιτυχια! καλη επιτυχια και ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαράάάά! Τέλεια είναι η σύνθεση τι είναι αυτά που τσαμπουνάς ότι δεν είσαι και απόλυτα ευχαριστημένη χρυσό μου;;; (καλά, είναι ποτέ καμιά μας άραγε;;; χαχαχα) Λατρεύω χρώματα, φωτό, όλα!!!! Φτου σου κοπελάρα μου!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρά, ακουσε με προσεκτικα. Δεν ξερω τί λες εσυ, εγω εχω ξετρελαθει με οτι εφτιαξες. Μ αρεσει η τεχνική σου τα χρωματα ακομα κ τα συννεφακια που εκανες το περιγραμμά τους...συγχαρητηρια πραγματικα κ μη σταματας ποτε να δοκιμάζεις σε χαιρομαι που δεν το βαζεις κατωωω! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3