Ετικέτες

16 Μαρτίου 2014

card inspiration with distress inks!!

γεια σε ολους και σε ολες!!!

σημερα η Μαρια ανεβασε στο scraps N pieces challenge blog ενα tutorial με τον τροπο που μπορει καποιος να φτιαξει μια καρτουλα χρησιμοποιωντας distress μελανια και μερικα απλα χαρτια ως μασκες... την καρτουλα της Μαριας την ειχα δει καιρο πριν και τοτε μας ειχε ταξει οτι θα μας δειξει πως την εφτιαξε ... ετσι σημερα οταν ειδα το tutorial ειπα και γω να δοκιμασω ... αλλαξα λιγο τα χρωματα και δοκιμασα και γω ....

οποτε Μαρακι ιδου : η καρτουλα μου εμπνευσμενη απο την δικια σου !!!


σας αρεσει ??

παω να φτιαξω και αλλη μια αλλα με αλλο σχεδιο οχι λιμνουλα !!!

:) φιλακια !!!!

5 σχόλια:

  1. Μπράβο Χαρά!!!!! σούπερ η κάρτα πολύ χαίρομαι που σε "σπρώξαμε" να φτιάξεις κι εσύ μία! Η Μαρία θα χαρεί πάρα πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν χαρηκα;;; χοροπηδαω απο τη χαρά μου!!! Κατ αρχην σ ευχαριστώ πολύ που το προσπαθησες εχω τρελαθεί με το αποτέλεσμα ειναι τέλεια!!!!! Πες μου ποια χρωματα χρησιμοποιησες, αν κ οπως κατάλαβες οτι distress βαλουμε το ιδιο μοναδικο αποτελεσμα θα εχουμε! Εισαι αστέρι σου λεω :):) πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχιχ πολυ χαιρομαι που σου αρεσει !!!! χρησιμοποιησα squeezed lemonade, mustard seed, ripe persimmon για τον ουρανο και evergreen bough, peacock feathers για την λιμνη και vintage photo και παλι ripe persimmon για το βουνο γυρω απο την λιμνη... αλλα ναι συμφωνω οτι οποια χρωματα και να βαλουμε παλι μοναδικο θα ειναι το αποτελεσμα !!!!

      Διαγραφή
  3. Χαρά μου , είναι πολύ όμορφη η καρτούλα σου. σε ταξιδεύει! ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3