Ετικέτες

23 Οκτωβρίου 2013

christmas card !!!

γεια σας !!!! 
σημερα θα σας δειξω την καρτουλα που εφτιαξα για την προκληση της puccarinas !!! 
αλλα πρωτα να σας πω οτι ενα σοκ οταν ειδα αυτην την προκληση το παθα !!! να ζωγραφισουμε λεει η να γραψουμε με το χερι !!!! λεω και γω λοιπον θα ζωγραφισεις Χαρα παρε το αποφαση .... και ζωγραφισα... ομορφο η οχι δεν ξερω εμενα μ αρεσε !!!λιγο παιδικη μου βγηκε η αληθεια ειναι αλλα για αυτο δεν ειναι τα χριστουγεννα αλλωστε?? να βγαλουμε το παιδι που κρυβουμε μεσα μας!!!οριστε λοιπον η καρτουλα μου...

 ελπιζω να σας αρεσει και σε σας!!!! 
φιλακια !!!!

11 σχόλια:

  1. Τη λάτρευω! Και μονο που τη βλεπω μου φτιαχνει τη διαθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρούμενη, παιχνιδιάρα, πανέμορφη... όντως ανεβάζει την διάθεση, να'σαι καλά! Και αυτό που ζωγράφισες είναι καταπληκτικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν όλες οι χριστουγεννιάτικες κάρτες σου είναι απίθανες!!!Τι λάτρεψα!!!!Και αυτή με ενθουσίασε!!!Το σπιτάκι είναι τέλειο και τα χρώματα τόσο χαρούμενα!!!Μπράβο Χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τις λάτρεψα" χιχιχι κεκτημένη ταχύτητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρά είναι φοβερές όλες....Και ζωγράφισες μια πολύ όμορφη εικόνα!!!!!Μου άρεσαν ολες πολύ πολύ με μια μικρή αδυναμία σε αυτήν ,που είναι τόσο παιχνιδιάρικη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ειλικρινά υπέροχη!!!Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ !!! το πως χαζογελαω οταν διαβαζω τα σχολια σας δεν το φανταζεστε !!!! χαιρομαι πολυ που αρεσουν και σε αλλους αυτα που φτιαχνω !!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γλυκειά και παιχνιδιάρικη η καρτούλα σου!!! μπράβο Χαρά!!!!! καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρά μου η καρτούλα σου είναι τρανή απόδειξη αυτού που ήθελα να αποδείξω! Πως όλοι κρύβουμε ένα καλλιτέχνη μέσα μας! Ενθουσιάστηκα με το σπιτάκι σου και οι λεπτομέρειες στην καρτούλα σου είναι συγκλονιστικές ειδικά τα αστεράκια κάτω δεξιά! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ που έπαιξες στην πρόκληση μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3