Ετικέτες

6 Οκτωβρίου 2013

card month : the first one!!!

γεια σε ολες και ολους !!!! 
ο Οκτωβρης ειναι ο μηνας των καρτων και σημερα 5 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια μερα card-making !!! στο get creative λοιπον αυτον τον μηνα θα δωθει ρεσιταλ προκλησεων ολων με θεμα τι αλλο :ΚΑΡΤΕΣ!!! πολλες καρτες λοιπον και μιας και περυσι δεν ειχα καταφερει να τις φτιαξω ολες ειπα να οργανωθω !!!! τιμησα την σημερινη παγκοσμια μερα υπερ του δεοντος νομιζω !!! 3 καρτες η σημερινη αποκομιδη αλλα δεν θα σας τις δειξω ολες μαζι !!!! ας ξεκινησω με την πρωτη προκληση της ειρηνης ... επιπεδα-layers!! τουλαχιστον τρια ηθελε η ειρηνη αλλα εγω went to the crazy side που λενε και εφτιαξα μια καρτα με ουτε λιγο ουτε πολυ 7 ξεκαθαρα επιπεδα !!! και αν μετρησουμε και το sentiment και τις χιονονιφαδες ειναι +3 !!! συνολο 10 !!!χαχαχαχα ιδου λοιπον η καρτουλα μου : 
ξεκινησα με τις χριστουγεννιατικες καρτουλες οπως καταλαβατε μιας και τα χριστουγεννα πλησιαζουν (αργα και βασανιστικα αλλα ε-ε-ερχονται!!!!) 
την εικονα την βρηκα στο pinterest και την χρωματισα με distress inks και μαρκαδορο νερου... εκανα dry embossing με το χιονονιφαδο-folder μου και εκοψα το sentiment και τις χιονονιφαδες στο cricut.. εβαλα και λιγα bling και μερικες σταγονες με το glossy accent  γιατι χριστουγεννα χωρις λαμψη δεν ειναι χριστουγεννα !!!! 
ακολουθουν και οι επομενες καρτουλες τις επομενες μερες !!! :)

more challenges : christmas stampin - challenge 36 - circles
I used a lot of blings(that are circles) and made some dots with glossy accents !!!

7 σχόλια:

  1. Πανέμορφη η καρτούλα σου!!! Φιλάκια πολλά και καλό υπόλοιπο Κυριακής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. love the card and all those details..the corrugated paper is great
    bibiana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. This is super cute! And I love that white embossed layer and your border die. Thanks for playing with CSAYL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eine tolle Karte mit einem tollen Motiv. Danke für deine Teilnahme bei CSAYL LG Jenny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Fabulous fabulous fabulous I love that you went crazy with the layers hahahaha...that was the point of the challenge!!...fabulous card!
    thank you so much for playing along with us
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thanks to play with us at csayl with our circle challenge Xara, your card is so cute and lovely, hope to see you next time, biz

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3