Ετικέτες

31 Δεκεμβρίου 2012

τελευταιες προκλησεις για την τελευταια μερα του χρονου!!

γεια σας!!! τελευταιες ωρες του 2012 ωρα για τελευταιες προκλησεις!! δυο μου ειχαν μεινει και τις τελειωσα ... παμε λοιπον να σας τις δειξω 
η πρωτη ειναι για το memories trend που μας ζηταει να ακολουθησουμε ενα πολυ ομορφο σκετς της μελενιας δειτε το εδω.. αποφασισα να παιξω με μια φωτο του χριστουγεννιατικου μας δεντρου .... και ηθελα να φτιαξω αλεξανδρινα λουλουδια για διακοσμητικα ....εψαξα λοιπον για ενα tutorial στο ιντερνετ και βρηκα αυτο .... το λατρεψα και εφτιαξα δυο λουλουδακια!!! 
και η συνθεση μου ειναι αυτη :
 και δυο κοντινα στα υπεροχα λουλουδακια!!! δοκμαστε να τα κανετε ειναι πολυ ευκολα!!!

παμε τωρα στην επομενη προκληση. 
τα κοριτσια στο scrapbooking in greece μας εφτιαξαν ενα υπεροχο σκετς για να καταγραψουμε το πνευμα των χριστουγεννων !!! και για μενα χριστουγεννα χωρις black forest βασιλοπιτα δεν ειναι χριστουγεννα!!! διαλεξα αυτο το υπεροχο χαρτι με τα καλαντα και τα τραγουδακια και επαιξα με απλα διακοσμητικα ... επισης για να τονισω τα κερασακια στις τουρτες εβαλα glossy accents!!
σας αρεσει ??
 
και ενα κοντινο για να δειτε τις λεπτομερειες... 

αντε λοιπον καλο βραδυ να εχουμε και καλη μας πρωτοχρονια ... να εχουμε ολοι μας καλες γιοτρες ενα χαρουμενο ετος, υγεια και ευτυχια !!!! 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!

8 σχόλια:

  1. πολυ ομορφες Χαρα....με ξελιγωσες με τα γλυκα σου!!!!!!!!!!!!
    καλες γιορτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφες συνθέσεις και οι δύο Χαρά! Φοβερά τα χειροποίητα αλεξανδρινά σου στην πρώτη, πολύ ωραία ιδέα να τονίσεις τα κερασάκια σου με glossy και να αφήσεις την υπόλοιπη σελίδα λιτή! αλλά και τα λίγα διακοσμητικά που έβαλες είναι πολύ σωστά διαλεγμένα και τοποθετημένα! μπράβο σου! ευχαριστούμε που 'έπαιξες' μαζί μας! Καλή Χρονιά σου εύχομαι! Υγεία και Αγάπη για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες συνθέσεις Χαρά μου! Τα αλεξανδρινά είναι φανταστικά. Το στήσιμο μ' αρέσει πολύ και τα υλικά που διάλεξες ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους! Καλή επιτυχία! Καλή κι ευλογημένη χρονιά να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρά μου καλή χρονία!!! Black forest βασιλόπιτα ε???? Μιαμ μιαμ τέλεια ακούγεται!!!! Πολύ όμορφες και οι δύο συνθέσεις σου και θα συμφωνήσω με την Αλίκη τα χειροποιητα Αλεξανδρινά είναι λες και είναι αληθινά! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρά τι μας κάνεις τώρα με την απίθανη βασιλόπιτα σου! Μας ξελίγωσες και μετά από γιορτές χρειαζόμαστε δίαιτα..... Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο scrapGreece και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοίγω σελίδα... και βλέπω τούρτα... πάω στην κουζίνα και κόβω ένα κομμάτι βασιλόπιτα... αλλά η δική μου δεν είναι Black Forest... κλαψ κλουψ!!!
    χι χι χι !!
    Πολύ όμορφες οι συνθέσεις σου! το Glossy πολύ έξυπνη λεπτομέρεια!!!
    Σε ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας στο SIG!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρά μου καλή χρονιά!
    Υπέροχες οι συνθέσεις σου με πολύ έξυπνες λεπτομέρειες!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3