Ετικέτες

14 Οκτωβρίου 2012

καρτες καρτες πολλες καρτες!!!!! 

καλημερα γειτονια !! 

χτες περασα την μερα μου οργανωνοντας το σκραποδωματιο .... δυσκολο πραγμα τελικα!!! 
κορδελες σε καρουλια ,κορδελες κομμενες , αυτοκολλητα ,diecuts , στυλοι , χαρτια (πολλα χαρτια!! ) , και μετα τα μπιγλιμπιδακια .... ουφ..αντε να βρεις χωρο να τα βαλεις ωστε να τα βλεπεις και να τα χρησιμοποιησεις καποια στιγμη ... γιατι ειμαι και στρουθοκαμηλος εγω ... δουλευω με αυτα που βλεπω οποτε αν δεν τα βλεπω παει θα τα φαει το μαυρο σκοταδι... 
μεχρι λοιπον εγω να ξεμπερδεψω με τα της σχολης και τις τελευταιες μερες με την οργανωση τα κοριτσια στο get creative δεν καθοντουσαν !!! αντιθετα τρεχουν ηδη 7 (νομιζω ) προκλησεις και εγω ειχα κανει μονο τις 2 πρωτες !!!! 
χτες το βραδυ λοιπον μου ηρθε εμπνευση να ζωντανεψω τις ιδεες μου και ολοκληρωσα 3 καρτες... σημερα θα σας δειξω 4 ομως μιας και ειχα κανει αλλη μια προχτες !!!
 ιδου λοιπον:





















 η καρτα για την προκληση της εφης που ειχε τον χρωματικο συνδυασμο... (εγω πηρα τα χρωματα απο τις κουρτινες και εκεινο το μαξιλαρι στον καναπε!  ηθελα να την βαλω αρχικα στην προκληση της ελινας αλλα η ελενη-γκουρου που επισυμανε οτι το κλουβακι απο κανσον δεν εμπεριεχεται στην εννοια χαρτονι (παντα μαθαινουμε ! ευχαριστω γκουρου! )



















  η καρτα για την προκληση της εφης με τον χρωματικο συνδυασμο απο την φωτο .!!
















η καρτα για την προκληση της ευδοκια που μας προκαλει να χρησιμοποιησουμε washi tape στην καρτα μας ... χρησιμοποιησα 3 διαφορετικα για να φτιαξω το pattern paper που ηθελα για την γραμμη στην καρτα μου !


















και τελος η καρτα για την προκληση της ελενας που ηθελε το κεντρικο χρωμα στην καρτα μας να ειναι το λευκο ... εκανα αναγλυφες τις μποτουλες και χρησιμοποιησα το κραφτ και το κοκκινο για να σπασει λιγο το λευκο!!!! 

αυτα!!! ελπιζω να μην σας κουρασα με την αναρτηση αυτη (ειναι λιγο μεγαλη ) !!! και επεται συνεχεια στις καρτουλες αφου οπως ειπαμε ειναι ο μηνας τους!!!!! :) 
φιλια!!!

ΥΓ. η φωτο μπορει να φαινονται μικρες στην αναρτηση αλλα αν πατησετε πανω τους τις δειχνει μεγαλυτερες ολες . για να δειτε τια λεπτομερειες αν θελετε! ευχαριστω! 

12 σχόλια:

  1. Χαρα πανεμορφες ολες...μου αρεσε ιδιαιτερα αυτη με τα κουμπακια!!!!
    καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά εκπληκτικές ΟΛΕΣ οι καρτες σου ... αυτή με τα κουμπάκια την ερωτεύτηκα και εγω ... καλή τυχη και ευχαριστούμε για τις συμμετοχες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xαρά τι να πρώτο πω και εγώ! όλες μια και μία! Πολύ δημιουργικότητα!!! Μπράβο σου! Προσπαθώ να βρω ποιά μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν μπορώ! μου αρέσουν όλες! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φανταστικές όλες οι δημιουργίες σου.Μία προς μία.
    Νομίζω πως η Όλγα έχει δίκιο.Δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια.Σ'ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο βρε Χαρά.Όλες οι κάρτες σου είναι φοβερές!
    Και πάλι μπράβο σου!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρά είναι όλες εξαιρετικές!!!!! Μου αρέσουν όλες!!! Μπράβο σου κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που τις μοιράστηκες μαζί μας στο Get Creative!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρά είναι εξαιρετικές!!Εγω ακόμα δεν έχω προλάβει να ξεκινήσω καμία!Ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες!Καλή μου πέρνα να παραλάβεις ένα βραβείο που σου έχω!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανεμορφες ολες οι καρτες σου!!ειδικα αυτη με το washi tape μου αρεσε πολυ!σε ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά μία προς μία όλες οι κάρτες σου!!! Πολύ ωραίο στήσιμο και χρώματα! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή στις προκλήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Beautiful creations!! Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φοβερές οι καρτούλες σου!!!! Μου αρέσει πολύ το πόσο γλυκές είναι, αλλά και το πόσο διαφορετικές! Ευχαριστούμε για όλες τις συμμετοχές σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι ολες πολυ πολυ όμορφες! !!!
    καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3