Ετικέτες

17 Σεπτεμβρίου 2012

gatefold mini album!!! 

γεια σας !!! τι μου κανετε? εγω προσπαθω να ειμαι καλα παρολλο που εχω αναδρομο ολοκληρο συμπαν και οχι μονο εναν ερμη ... ψυχραιμια και θα περασει τι αλλο μπορω να κανω?? 

λοιπον ειναι αρκετος καιρος τωρα που εχω ξεκινησει ενα μινι που ιδιαιτερο και δεν μου ερχοταν η εμπνευση να το τελειωσω... ε λοιπον αυτη η εμπνευση ηρθε χτες. Κλειστηκα στο δωματιο μου και δημιουργουσα παρεα με λουλουδια, πεταλουδες και παιδικες φωτογραφιες . το αποτελεσμα το λατρευω ... 
οπως λεω και στο βιντεο (το οποιο ειναι στα αγγλικα) την ιδεα την πηρα απο μια κοπελα στο youtube την cynthialoowho (ετσι λεγεται το καναλι της ) αλλα το αλλαξα λιγο εσωτερικα και εφτιαξα και το κουτακι για να καθεται μεσα το μινι μια και δεν το λες και απολυτα σταθερο ωστε να το εμπιστευτεις μονο του πανω σε ενα ραφι . Αυτο ειναι λογο του δεσιματος που εγινε με κορδελα. Αλλα επειδη τα λογια ειναι περιττα και 1 εικονα αξιζει χιλιες λεξεις σταματαω την φλυαρια και σας δειχνω τις φωτο και το βιντεακι του . Enjoy!!!  Ελπιζω να σας αρεσει !!! φιλακια!!!! 



και το βιντεο: 


3 σχόλια:

γλυκα σχολια σου ζεσταινουν την ψυχη...
sweet comments warm up my heart ... <3