Ετικέτες

29 Μαρτίου 2013

March 1st layout challenge!!!

να μαι και γωωωω.....μια γρηγορη αναρτηση για να σας δειξω την συνθεση που μετα απο 20 μερες καταφερα να τελειωσω.... που λετε στο get creative  η πρωτη προκληση συνθεσης του μηνα ηταν scraplift μια απο τις συνθεσεις των κοριτσιων της δημιουργικης ομαδας .... ωραια λεω ποσο δυσκολο να ειναι !!! αμ δε!!!! το μονο ευκολο ηταν να διαλεξω ποια θα αντεγραφα γιατι παρολο που ολες ηταν τελειες μου μπηκε στο ματι η συνθεση της βαλιας με τις κυκλικες φωτο και τα λελουδα.... ιδου λοιπον η πηγη της εμπνευσης

καθομαι λοιπον βρισκω τις φωτο ,τα χαρτια ,τα κολλαω φτιαχνω την βαση κολλαω και τις φωτο εκει που τις θελω και μετα ... κενο ... δεν ηξερα τι να κανω ... την ειχα λοιπον κοντα 20 μερες και την κοιτουσα μισο τελειωμενη και ελεγα αποκλειεται να μπει στην προκληση γιατι δεν θα προλαβω αλλα θα την τελειωσω καποια στιγμη για το θεαθηναι .... χτες ομως μου ηρθε η εμπνευση !!! και τσουυυυπ σε 2 ωριτσες εφτιαξα και τα λελουδα και τα κολλησα και ετοιμη ...και τολμω να πω οτι ειναι απο τις αγαπημενες μου συνθεσεις !!!! ας σταματησω ομως το μπλα μπλα και να σας την δειξω ....

ειναι φωτο απο την αποφοιτηση μου με τα ξαδερφακια μου ....
και ενα κοντινο να δειτε τα λελουδακια μου.. ειναι πανευκολα και πολυ ομορφα και απο κοντα... επισης αυτη η πεταλουδιτσα ειναι απο πηλο λευκο ...


ελπιζω να σας αρεσει οσο και σε μενα !!!

μεχρι την επομενη αναρτηση σας φιλω !!!!

α και οσες δεν εχετε δηλωσει συμμετοχη στο giveaway μου ... μεχρι αυριο μπορειτε!!!

φιλακιααα!!!!!

23 Μαρτίου 2013

ανοιξιατικα καρτελακια!!! 

 αυτον τον μηνα ερχεται η ανοιξη !!!! χμμμ ναι οχι και τοσο αλλα κανει τα πρωτα δειλα της βηματακια σαν μικρο παιδι που μολις αρχιζει να μπουσουλαει .... που θα παει θα μαθει και αυτη να τρεχει να ερθει να ζεσταθουμε και λιγο !!!χαχαχα 
στο get creative λοιπον το θεμα της προκλησης ειναι τι αλλο : ΑΝΟΙΞΗ!!!και για μενα ανοιξη ειναι λουλουδια ,πεταλουδες και πολλα χρωματα !!!!!! ετσι καθως και η λενα μας απο το enjoyscrapping μας εβαλε προκληση να φτιαξουμε tag ,μπηκα στο κλιμα και εφτιαξα 2 καρτελιτσες ... η πρωτη (η ροζουλια) θα μπει σε ενα αλμπουμακι που τελειωνω οπου να ναι και η δευτερη ειναι για να διακοσμησω το δωματιακι μου!!! 
 





















επισης ηρθε η ωρα να σας δειξω το βραβειο για το giveaway που κανω με αφορμη τα γενεθλιακια που μπλογκοσπιτου μου !!!! μετα λοιπον απο σκεψη αποφασισα το δωρακι να ειναι ενα πακετακι με διαφορα καλουδια !!! εδω σας εχω μια φωτομε τα διακοσμητικα ... θα εχει και εκπληξεις σιγουρα!!! : (μην ξεχασετε να δηλωσετε συμμετοχη με το σχολιο σας σε αυτη την αναρτηση μεχρι τις 30 του μηνα !!! ) 

αυτα απο μενα !!! φιλακια!!!!

10 Μαρτίου 2013

March 5th card challenge!!!

γεια σας γειτονακια μου !!! 

λοιπον τα κοριτσια του get creative μας προκαλουν να φτιαξουμε μια καρτα που να εχει πανω εναν φακελο!! και αυτη ειναι η δικη μου ερμηνεια της προκλησης:
 χρησιμοποιησα εναν αγαπημενο χρωματικο συνδυασμο (πορτοκαλι -γαλαζιο), 3 μικρα φακελακια και μερικες πεταλουδιτσες και ετοιμη !!!

ελπιζω να σας αρεσει και μην ξεχασετε να δηλωσετε συμμετοχη στο giveaway μου !!!
φιλια!!!

9 Μαρτίου 2013

γενεθλια και δωρακι (GIVEAWAY TIME) !!!!!

γεια σας γειτονακια!!!!

πριν 1 χρονο και κατι (συγκεκριμενα 26/2/2012) ανοιξαν για πρωτη φορα οι πορτες στο σπιτακι μου!!!
ετσι εχουμε κλεισει ενα χρονο υπαρξης και αυτο μεταφραζεται ως: ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑ!!! δεν γινονται ομως γενεθλια χωρις δωρα και παιχνιδια !!! ετσι αποφασισα να κανω ενα μικρο δωρακι σε μια τυχερη φιλη απο ολες εσας που με επισκεπτεστε και μου αφηνετε τοσο ομορφα σχολια τα οποια με κανουν καλυτερη !!!!δεν εχω ακομα αποφασισει αν το δωρακι θα ειναι ενα πακετακι με υλικα η κατι χειροποιητο πχ ενα αλμπουμακι , οποτε θα επιστρεψω σε μελλοντικη αναρτηση για να σας το δειξω !!! κεραστειτε ενα κομματι απο αυτην την υπεροχη τουρτιτσα και παμε να δουμε τους ορους της κληρωσης:

εχετε λοιπον μεχρι 30 του μαρτη να δηλωσετε συμμετοχη και οι οροι ειναι απλοι και γνωστοι :

1. να γινετε αναγνωστης στο blog μου αν δεν ειστε ηδη 
2. να μου αφησετε ενα σχολιο σε αυτην την αναρτηση λεγοντας μου ποιο ειναι το αγαπημενο σας χρωμα και ποιο επικρατει στις δημιουργιες σας!!! 
(εμενα ειναι το πορτοκαλι αλλα το θα ελεγα οτι επικρατει το τιρκουαζ- γαλαζιο τωρα τελευταια!!!)
3.να κανετε share την κληρωση στο blog σας ή στην σελιδα σας το facebook (αφηστε ενα δευτερο σχολιο με το λινκ ωστε να εχετε διπλη συμμετοχή)

αυτα !!!! καλη επιτυχια σε ολες σας !!!!και
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!

ΥΓ: σας αρεσει η αλλαγη στο σπιτακι μου ?? ειπαμε να στολιστουμε λιγο !!!

new challenge page !!! 


γεια σας !!

τον προηγουμενο μηνα μια πολυ ταλαντουχα και δημιουργικη παρεα αποφασισε να φτιαξει μια σελιδα στο facebook απο οπου θα αναρτωνται καθε μηνα προκλησεις για να παιζουμε!!! ετσι δημιουργηθηκαν οι Born To Crop Not To Mop!!!!

και η πρωτη προκληση : να φτιαξουμε οτι θελουμε αρκει να εχει το χρωμα του μοτο της σελιδας.. τιρκουαζ!!! και βεβαια δεν θα μπορουσα να μην παιξω μιας και τωρα τελευταια εξελισσεται στο αγαπημενο μου χρωμα !!!!
επειδη στην οικογενεια περιμενουμε ενα μωρακι απο μερα σε μερα εφτιαξα την καρτουλα που θα το υποδεχτει ...
ειναι η πρωτη μου προσπαθεια να παιξω με distress μελανι και ομολογω οτι το καταχαρηκα και το καταευχαριστηθηκα και ας ειναι τα δακτυλα μου τωρα τιρκουαζ!!! χαχαχα
χρησιμοποιησα και ενα καινουριο σετ σφραγιδες που πηρα απο την λενα... καταπληκτικες λεπτομερεις και πολυ ποιοτικες απο οτι μπορω να καταλαβω !!! τονισα καποιες λεπτομερειες με glossy accents και μερικα στρασακια και ετοιμη !!!!
ελπιζω να σας αρεσει και να αρεσει και στην future to be μανουλα !!!

 περιμενω με χαρα να διαβασω τα σχολια σας και να μαθω την γνωμη σας !!!


stay tuned για ενα δωρακι που ερχεται !!! ειχαμε μπλογκο-γενεθλια την προηγουμενη εβδομαδα!!!